☰ Meny

TV-aksjonen 2018

17. oktober 2018 av Erlend

For en uke siden hadde vi et team på 10 kundekonsulenter hos oss som bidro med telefonaktivitet for Kirkens Bymisjon.

Målsetningen var da å legge til rette for en best mulig innsamlingsaksjon når næringslivet i Trondheim i dag ringer bedriftsmarkedet i Trøndelag for å samle inn støtte til aksjonen.

Både Anna og Gaute var en del av teamet hos oss, les hva de mener om årets TV-aksjon og det få være med på å støtte årets aksjon for Kirkens Bymisjon!

Gaute: 

Årets TV-aksjon mener jeg er veldig viktig, spesielt med tanke på at alle har det ikke like enkelt. Den verste følelsen som finnes er jo å føle seg alene og utenfor. Personlig mener jeg det er viktig at man bidrar til at alle blir sett og inkludert. Uansett om det er bidrag ved å gi penger eller om man inkluderer de som føler seg litt utenfor på en annen måte.
Bidraget av oss i Consort er jeg veldig stolt av, fordi jeg føler vi er til stor hjelp for å få inn de midlene Kirkens Bymisjon både har behov for og fortjener for å gjøre arbeidet sitt fremover på en best mulig måte.

Anna: 

Jeg synes det er veldig bra at årets TV-aksjon går til Kirkens Bymisjon. Dette er en veldig fin organisasjon som fortjener oppmerksomheten og støtten den vil få i de kommende ukene. Det er mange som faller utenfor i dagens samfunn som får viktig hjelp gjennom Kirkens Bymisjons arbeid.
Personlig er jeg veldig glad og stolt av å få lov til å bidra til dette gjennom min arbeidsplass, og gleder meg veldig til å se resultatet!

 

I dag vil næringslivet i Trondheim samle seg for å ringe bedrifter i Trondheimsregionen. Den 21 oktober vil TV-aksjonen gå av stabelen på NRK. Sørg for å få med deg det – og bidra på ditt vis.

 

Consort er både glad og ydmyk over å kunne bidra og ønsker både næringslivet i Trondheim og Krikens bymisjon lykke til med årets innsamlingsaksjon!

Ønsker du å lese mer om aksjonen og bidra med din støtte kan du lese mer her!