☰ Meny

BN Bolig gjennomfører Consorts salgsløft!

16. november 2018 av Erlend

Vi i Consort er stolte av samarbeidet med BN Bolig!

I høst har vi jobbet med trivelige og dyktige meglere fra 6 avdelingskontorer i BN Bolig, disse har fått benyttet seg av Consorts telefoniteknikker, tatt i mot inspirasjon og påfyll av konkrete verktøy for å lykkes enda bedre på telefonen i sitt daglige salgsarbeid.

Booking av befaringer og verdivurderinger er en viktig del av en meglers hverdag.
Hvordan speiler man kunden over telefonen?
Hvordan gjør man det enkelt for den andre å si ja?
Hva er den beste åpningen på en samtale og hvordan kan telefoni bli en integrert og naturlig del av salgsarbeidet med å utvide egen kundeportefølje?

Etter to intensive dager sammen, presterte BN Boligs meglere å booke 116 befaringer og verdivurderinger etter kun en håndfull timer på telefonen!

Sterke prestasjoner, et godt kollektiv og en endringsvilje til å snu opp ned på både samtaler og innstilling, sørget for et salgsløft og fulle kalendere i tiden fremover.

Telefonen er et sterkt verktøy for å skape resultater – vil du høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg og dine kolleger til å knuse gamle rekorder, ta kontakt med oss for en trivelig prat!

 

Dette sier salgs- og organisasjonsdirektør John Sivert om samarbeidet med Consort:

«Vi har tilknyttet oss Consort for å bli enda bedre på telefonen. Måten de coacher oss med innvendingshåndtering, samtaleteknikk og closingteknikker – har vært en øyeåpner. Det er blitt artigere å ta opp telefonen og jakte nye relasjoner. Vi får enda bedre respons i samtalene og møter markedet bedre enn på lenge. Consort anbefales på det varmeste som sparringspartner innen salg og telefoni!»

John Sivert Brandt – Salgs- og Organisasjonsdirektør, BN Bolig Eiendomsmegling