☰ Meny

Celine – Consort Car

9. november 2015 av Maja

Vi har hos oss i Consort valgt å gi månedens selger fri bruk av Celine, som er vårt rullende reklameskilt av en el-bil. Følelsen av å sitte bak rattet, og også der representere bedriften sin, hører vi er ganske enestående. Først nesten litt skremmende – men så bare stolthet.

Sist måned så var det Maja Krokdal som utmerket seg og ble månedens selger, her er Majas opplevelse av å rulle rundt med logo og «medalje»:

00 Maja E

Som månedens selger i Consort får man cruise rundt i Consortbilen i en måned. Dette synes jeg er et kjempebra initiativ fra våre ledere, både med tanke på at innsatsen på jobb blir satt pris på og at det er en fin måte å gjøre Consort mer synlig. Jeg føler meg privilegert når jeg får lov til å kjøre rundt og reklamere for en så bra arbeidsplass, og samtidig får trent på bykjøring – bygdejente som jeg er.

Celine sniker seg lydløst og fredelig fremover, og er lekende lett å håndtere. Jeg tok med meg den lille, grønne og hvite bilen over Trondheimsfjorden i helga og representerte Consort på Fantastiske Fosen. Hjembygda mi, Rissa, er en nokså lita bygd, og der er det ikke hver dag man ser en firmabil med logo på. Jeg fikk flere morsomme kommentarer som bla. «Sjå der! DEN va nætt!«. Bilen går faktisk et stykke på fulladet tank, og jeg kom meg helt fra byen og hjem til «sjølingan» uten at batteriet ble utladet. Når det er sagt har jeg også fått erfare at det er viktig å få lada en elbil helst før det er kun èn strek igjen…

Til slutt vil jeg si at det er svært motiverende å vite at man får bil dersom man er den beste selgeren en måned og at kommende månedens selgere på Consort bør glede seg!