☰ Meny

Consort Awards og «ny» avdeling

15. januar 2018 av Erlend

Consort Awards er vårt årlige arrangement for alle ansatte. Kvelden er satt av for å hedre de mange flinke folkene og de gode prestasjonene som har blitt levert i året som har gått.

Avbildet ser vi Årets Consort Karoline klippe båndet for åpningen av vår «nye» avdeling oppkalt etter Årets Consort 2017 – hun selv!

 

Årets initiativ, som gir en oppmerksomhet til den som har sørget for å iverksette noe nytt. I år gikk denne prisen til Jan Erlend for sitt arbeid med kompetanseprogrammet Consort Class. Et tredelt kompetanseprogram som tar for seg salgsteknikk, salgspsykologi og motivasjon – med avsluttende skriftlig eksamen som må bestås for å få kompetansebeviset.

 

Årets prestasjon. Gjennom et helt år er det vanvittig mange gode prestasjoner som skapes i våre lokaler. I 2017 var det en prestasjon som utmerket seg litt ekstra da Michael dunket inn 33 salg av betalingsforsikring – på EN dag! Michael har forøvrig vært spydspiss for dette oppdraget siden dag én.

 

Årets hit. Dette er kategorien som går til en konsulent som har eid et oppdrag og tatt ansvar for leveransen. Kine må vel sies å være en av veteranene i Consort med en fartstid på over 6 år. Oppdraget for Storebrand gjennom hele 2017 har Kine virkelig vært kaptein for – årets hit!

 

Årets nykommer. Vi har hatt en solid vekst siden startskuddet for Consort gikk i 2010. En jevn vekst tilfører stadig nye kolleger med ny kompetanse. I året som har gått har vi rekruttert mange gode kundekonsulenter som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Alexandra har vist bredde, engasjement og jevnt strålende resultater siden hun startet i Consort, og ble i helgen velfortjent kåret til årets nykommer.

 

Årets Consort og «ny» avdeling. Hvert år kåres Årets Consort som går til den som har utmerket seg mest og best i løpet av året som har gått. Det er en pris som henger meget høyt, og de siste årene har vi for hver vinner også døpt om et av våre områder i arbeidslokalet for å vise takknemlighet for arbeidsinnsatsen som er lagt ned.

I år gikk denne prisen til Karoline for sin innsats på flere ulike oppdrag. Stabilitet, kvalitet, gode resultater og et godt humør har sørget for et fantastisk år for Karoline. Tradisjonen tro bærer altså et av våre områder i salgslokalet nå Karolines navn, og Årets Consort fikk selv ansvaret for å klippe båndet under en kledelig høytidelig seremoni. Vi gratulerer!

 

Nå har vi altså fått et nytt navn på et av våre steder der vi skal fortsette å skape gode resultater for våre oppdragsgivere – så gjenstår det å se hvem som får sitt navn i lokalet om et knapt år; kampen er ihvertfall i gang.

 

Tusen takk til alle ansatte som har bidratt til et fantastisk 2017 – nå er vi i gang med et nytt spennende år som skal danne grunnlaget for Consort Awards 2018!

 

 

GODT 2018 ønskes alle våre ansatte og oppdragsgivere!