☰ Meny

Consort Awards!

15. januar 2019 av Erlend

Hvert år arrangerer vi vårt julebord i form av vår prisutdeling Consort Awards.

Her nomineres de eksepsjonelle prestasjonene fra året vi har lagt bak oss. Med deilig mat og drikke, rosa lyssetting som harmonerer med årets fargeskjema, et fantastisk team som har pyntet og gjort klare lokalene, toppet med vår driftssjef i gulldress som vert for arrangementet sammen med administrerende direktør ble dette en fabelaktig kveld.

  • Årets Consort – Morten
  • Årets prestasjon – Marthe
  • Årets hit – Karoline
  • Årets nykommer – Indianne
  • Årets initiativ – Trialogen (Representert av Henning, Alexander og Sindre som står bak vår egen interne podcast)

 

Vi retter en ekstra oppmerksomhet til Årets Consort Morten som har levert mange flotte bidrag gjennom 2018 – smilet er alltid på plass når Morten kommer på jobb, og som kollega sørger han for å bidra til at alle i Consort spiller hverandre gode.

Med solide salgsresultater gjennom hele 2018, gode refleksjoner, initiativ og bidrag under samlinger / møter har Morten bidratt til å utvikle de rundt seg og ikke minst sørget for et godt humør. Han er en god ambassadør for de verdiene Consort har og da er det vel fortjent å ta i mot tittelen som Årets Consort! Gratulerer!

 

 

 

 

Tradisjonen tro fikk Morten også et område i Consorts lokaler oppkalt etter seg – og innviet dette på første arbeidsdag etter Consort Awards!