☰ Meny

Consort Class – 6. september

13. august 2018 av Jan Erlend

En heldag med salgskurs; vi har samlet det beste av det vi kan om møtebooking, salgspsykologi og samtaleteknikk. Påmeldingen er i gang – flere ønsker påfyll, innspill og inspirasjon for å få i gang høsten på best mulig vis.

Torsdag 6. september er en hel dag og en kinosal på Nova Kurs og Konferanse dedikert til Consort Class. Det er et kurs og foredrag som fokuserer på det som effektivt gir nye og gode kunder. Dagen ledes av Jan Erlend Holmen, driftssjef i Consort AS, som har godt over 15 års erfaring med produktsalg, lojalitetsbygging, salgsledelse og utvikling av salgskompetanse.

Han og vi lover en dag uten tomme ord – her er det ingen teambuilding og motivasjonssirkus: vårt mål er å gi svært konkrete tips, gjennomprøvde teknikker og fungerende verktøy for å booke bedre møter, lande flere kunder og formidle budskapet ditt mer effektivt. Kanskje fører det til halleluja på bunnlinja, kanskje gjør det salgsjobben lettere, kanskje til og med morsommere.

Dagen er ment å være bransjeuavhengig, denne heldagen skal passe for alle bedrifter som har kunder. Flere ulike firma – Playpulse, 24onoff, SocialGrab med mange flere – har meldt seg på, og ser frem til å bli kvitt feriepulsen, slå på salgshjertet og gripe alle muligheter for bedre butikk. Vi ser også frem til urpremieren på Consort Class – vi skal snakkes igjen!

Høres dette ut som noe du, eller noen du vet av, kunne hatt nytte og glede av? Mer info her, ønsker du å melde deg på direkte, fyll ut skjemaet:

Pris pr. deltaker: kr. 1990,-
Ved 2 eller flere deltakere: kr. 1590,- pr. deltaker

priser er inkl. mva.

Consort Class

Påmelding til salgskurs
  • Fyll ut med navn på alle som skal delta.