☰ Meny

Consort sertifisert som «Great Place to Work» for andre år på rad

29. oktober 2018 av Kristoffer

Høsten 2017 gjennomførte vi for første gang den globalt omspennende medarbeiderundersøkelsen «Trust Index» gjennom selskapet Great Place to Work.
Consorts ansatte besvarte anonymt 60 spørsmål om troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap i selskapet.
Vi besto med god margin og fikk det, svart på hvitt; Consort er et flott sted å jobbe.

Nå, høsten 2018 gjennomførte vi medarbeiderundersøkelsen på nytt. Det har skjedd mye i selskapet på ett år; det er flere nyansatte og vi jobber både på andre måter og med andre kunder enn for et år siden.
Det er derfor med stor glede vi feirer at Consort besto sertifiseringen nok en gang.

Faktisk var resultatene enda bedre enn forrige gang! Consort er et godt sted å jobbe, og vi tar vare på hverandre – og på kundene dine.
Arbeidet med å ivareta og videreutvikle god kultur fortsetter og er viktig for alle som jobber her, alle vi jobber for og med.

 

I dag deler vi erfaringer, milepæler og hverdagslige suksesser via bloggen vår, på Facebook, LinkedIn og Instagram. For å få et innblikk i kulturen vi har på arbeidsplassen fra dag til dag kan du sjekke ut vår Instagramprofil!

 

Vi ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en fortsatt flott høst – og velkommen innom hos når dere her i nærheten; det er kake igjen.