☰ Meny

Fra Peder Myhres vei 2 til Kjøpmannsgata 25 – Takk for reisen

8. april 2019 av Erlend

Vi har alle en forestilling om hva et callsenter er, hva de driver med og hvilke motiver som ligger bak når en telefonselger ringer deg. Jeg hadde også sterke meninger om dette, før jeg selv startet i Consort AS en sensommerdag i 2012. «Et varmt callsenter og ingen provisjonsbetaling» ble solgt inn av daværende daglige leder, Rune Skjei – lovnadsord jeg ikke tok for god fisk der og da, men som skulle vise seg å være spot on.

Provisjonslønn, lav snittalder og høy turnover blant de ansatte er ofte gjennomgående stikkord for callsentere. Consort har imidlertid valgt en annen vei. Denne måten å gjøre salg på, er for meg den eneste riktige måten. Dyrking av delingskultur og investering i ansatte ved grundig opplæring, burde være normen i salgsyrket. Denne måten å gjøre salg på, resulterte også i en bachelorgrad omhandlende Consort, og hvordan indre motivasjon setter de beste rammene for utvikling og resultater.

 

Det miljøet som Consort har bygget opp, er helt i toppsjiktet nasjonalt – også bekreftet av «Great Place To Work» utmerkelsen. Det er ikke uten grunn at Consort ikke bare har gode resultater økonomisk, men også i slike spørreundersøkelser. I mine andre arbeidsforhold, har jeg hatt kolleger. I Consort har jeg venner, venner for livet.

Etter 6 år, 7 måneder og 17 dager, er reisen over. En arbeidsplass som har gitt meg alt jeg kunne ønske meg, og litt til. En arbeidsplass som har formet meg mer enn jeg noen gang vil tørre å innrømme. Fra tiden på Ranheim, har jeg vært med på 5 gaselleutmerkelser, to maraton og Consort Class. Jeg har fått ta del i utvikling av CRM-system, backoffice og hatt lederansvar. Jeg har lært at å selge mye er bra, men å selge bra er best. Consort har gitt meg en trygg plattform å utvikle meg på, ikke bare som selger, men som menneske. Den erfaringen og kunnskapen jeg sitter igjen med, er uvurderlig.

 

Fra Peder Myhres Vei 2 til Kjøpmannsgata 25, må jeg takke alle menneskene som har gort min tid her fantastisk. Det er med stor spenning og vemodighet at jeg nå skal logge av Cube og punche timer i Harvest for siste gang.

 

It`s been a nice ride. Vi skal snakkes igjen!

Tommy Greger Pettersson