☰ Meny

Hvitt eller dobbelt

9. desember 2019 av Erlend

Consort har deltatt på Hvitvaskingskonferansen 2019. Den gir perspektiver på hvor viktig lovgivningen knyttet til hvitvasking er for å hindre økonomisk kriminalitet, ikke bare i Norge, i din by, din bank og gjennom din økonomi… for det er ikke langt fra en konto på Toten til terrorfinansiering et helt annet sted i verden.

For aktørene her til lands er kravene er tydelige, fristene likeså og konsekvensene for bedrifter som ikke forholder seg til dette er store. Antall kunder det berører er også store, og her har Consort fra 2018 hjulpet flere aktører i ulike bransjer med å kontakte kundesegmenter i AML / hvitvaskingsøyemed.

Så hva har et callsenter som Consort å bidra med? Jo – på de to årene vi nå har jobbbet med AML Hvitvaskingsaktivitet har vi opparbeidet oss en sterk kompetanse på dette området som blir benyttet særlig innen bank/finans.

 • Konsulentene kjenner regelverk og de ulike krav loven setter – de kan på en enkel måte forklare kundene hvorfor man må:
  • Identifisere seg
  • Registrere kundeerklæring
  • Finne reelle rettighetshavere
  • Bearbeide kundelister
 • Lederne har kompetanse på gjennomføring av aktiviteter med komplekse budskap og med krav til nøyaktighetsgrad på registrering og rapportering.
 • Vi har et egenutviklet CRM-verktøy spesialtilpasset denne typer aktiviteter. Cube gir presis dialog, rapport og gjennomføring.

Consort har gjennom 2019 vært i dialog med godt over 200.000 kunder, og hjulpet flere banker til å tilfredsstille kravene til hvitvaskingsloven.
Våre konsulenter har gitt et samfunnsnyttig bidrag preventivt når det kommer til økonomisk kriminalitet. KAN DET BLI BEDRE!

Disse oppgavene vil vi også gjennomføre i  2020 – vi ser at flere regulativer vil komme, og ekte dialog med kunder vil fortsette å være viktig.

Vil du snakke med oss om dette så ta en telefon da vel (97117077) – det er med det verktøyet du treffer den du søker, og oppnår det du vil.

Gjør det hvitt så slipper du å gjøre det dobbelt.