☰ Meny

Julebrev fra Consort – 2017

21. desember 2017 av Kristoffer

Kjære kunder og samarbeidspartnere,

Året 2017 har stått for mange høydepunkter og noen bør trekkes fram:

Great Place To Work sertifiseringen i høst: En omfattende undersøkelse som bekrefter at Consort er et meget godt sted å jobbe.
Og der det er godt å jobbe – er det godt å være kunde.

Consort Class: Lanseringen av vårt 9 mnd lange kompetanseutviklingsløp for alle ansatte – OG våre kunders salgskonsulenter.
Her er det mulig å melde interesse for å melde på sine egne selgere som trenger bedre closing-teknikker, utvikling av salgspitcher, økt motivasjon eller bedret innvendingshåndtering – f.eks.

Workplace by Facebook: Vår nye kommunikasjonsplattform for delingskultur og økte prestasjoner. Et utrolig godt verktøy for å jobbe sammen om oppdragene – og hvor kundene også kan koble seg på og diskutere direkte med våre salgskonsulenter. Fantastisk.

Vi vokser stadig og har samtidig hatt det beste driftsåret noensinne. Det skyldes beinhard innsats fra både salgskonsulenter og ledelsen i selskapet, og ikke minst: godt samarbeid med alle kunder og samarbeidspartnere.
Det er vi takknemlige for.

2018 tegner til å bli et innholdsrikt og spennende nytt år – vi er klare for både ny personvernlov og klimaendringer, og står fjellstøtt framover.

Jeg vil, med dette, ønske alle en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR!

Kristoffer