☰ Meny

1 av 10 bedrifter i Trøndelag!

22. november 2018 av Erlend

Siden oppstarten i 2010 har Consort nå blitt tildelt vår 5 gaselle av 5 mulige fra Dagens Næringsliv. Det gjør oss stolte!

Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. En gaselle må ha minst doblet omsetningen på fire år, og tjene penger. Dette har Consort nå klart 5 ganger på rad, og i årets (2018) kåring er det kun 10 bedrifter i hele Trøndelag som har 5 eller flere gaseller.

Hvordan har Consort klart å etablere seg som en bedrift som viser god progresjon i omsetningsvekst og lønnsomhet?

Vi er et salgs- og kundesenter som skiller oss ut i mengden. Det har helt fra starten av vært et stort fokus på en åpen kultur i selskapet, der vi sammen skal lykkes om å nå målene som blir satt. Kort vei mellom alle ledd og deling av kunnskap / informasjon har vært viktig for at hele laget skal dra i samme retning.

Med fast lønn til alle ansatte, har vi satt en ny standard i bransjen vi representerer. Dette har gitt oss fantastiske medarbeidere, der mange nå har vært med i selskapet over 7 år! Dette sørger for sterk kompetanse på individuelt nivå, for Consort, for oppdragsgiver og ikke minst for sluttkunden vi prater med på telefonen.

Med tiden har vi knyttet til oss flere av de største samarbeidspartnerne i Norge, og er stolte over å få representere blant annet Sparebank 1, Coop, PostNord, NHO og Norsk Tipping!

Der er selvfølgelig mange andre elementer som har spilt inn i veksten og suksessen vi har hatt i Consort gjennom alle årene.
Den beste måten for et innblikk i hvordan vi lykkes, er å komme innom kontorene våre i Kjøpmannsgata en dag – har du behov for møtebooking, salg, lojalitet eller å sette ut ditt kundesenter er du hjertelig velkommen på en kaffe og en prat om de små justeringene, og de store mulighetene!

Alle som leser dette, har også muligheten til å melde seg på neste års Consort Class, et salgskurs der vi deler kompetansen som er bygget opp over mange år til næringslivet. For mer informasjon og påmelding kan du lese her: Consort Class