☰ Meny

Sommerhilsen fra Consort

14. juni 2018 av Erlend

Da nærmer det seg sommerferie for mange av oss, noen skal på hytta ved sjøen eller oppe på fjellet og noen har bestilt seg en tur til det store utland for å sikre seg sol-garanti!

I Consort holder vi åpent gjennom hele sommeren og skal sørge for at våre oppdragsgivere har en stemme ut til sine kunder når det gjelder alt fra akseptinnhenting (relatert til GDPR) og møtebooking for å sikre en pangstart når man er tilbake fra en velfortjent sommerferie!

Hos oss i Consort har det vært et meget spennende halvår siden vi gikk inn i 2018. Møtebooking har vært et stort fokus for oss; vi skal være best i bransjen på å booke møter for våre samarbeidspartnere.

Etter å ha jobbet over lang tid med å optimalisere gjennomføringen (samtalen, segmenteringen og rapportering) ser vi at dette har skapt gode resultater, ikke bare for oss men også våre oppdragsgivere.

Vi har fått over 20 nye oppdragsgivere i 2018 til nå, og det er en flott bekreftelse på at vi gjør ting riktig. Det at vi vant et stort anbud og ble valgt som samarbeidspartner for Norsk Tipping i årene som kommer er også en grunn til at vi kan banke oss litt ekstra på brystet.

Samtidig er vi fortsatt opptatt av å hele tiden bygge kompetanse, individuelt og i team. Consort Class har så langt vært en stor suksess for å øke kompetansen internt, nå er dette salgskurset lansert for ekstern påmelding og gå av stabelen den 6 september, vi har fortsatt plasser ledig!

 

Vi takk for et flott halvår og ønsker alle våre samarbeidspartnere, oppdragsgivere, kunder og kontakter en fabelaktig sommer og gleder oss til å ta fatt på en hektisk innspurt sammen når man er tilbake fra ferie!